Subota, 01/04 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
01/04Notingem Forest vs VulverhemptonUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
30/03/2023 19:57
Važan meč u borbi za opstanak u Premiejr ligi igra se u Notingemu. Povratnik u elitu dočekuje Vulverhempton u subotu u 16 časova.
Notingem Forest

Posle jednog perioda dobrih igara i još boljih rezultata, fudbaleri Notingema ponovo su zapali u krizu. U tim je uloženo mnogo miliona ali je opstanak još uvek daleko. Nisu u zoni ispadanja, ali ih od iste deli samo dva boda. Lako bi mooglo da se desi da koliko posle ovog kola ponovo budu ispod crte, te je stoga meč sa Vukovima za njih ravan nekom finalu. Bez pobede su na prethodnih šest utakmica u prvenstvu a u tom intervalu osvojili su samo dva boda. Malo opravdanje može biti težak raspored koji su Šumari imali, jer su igrali i protiv Sitija, Totenhema, Njukasla i Fulama. Neporaženi su ostali samo protiv Evertona i Sitija na svom terenu. Efikasnost se ponovo pojavila kao problem, a samo su protiv Evertona dali dva gola u prethodnih desetak mečeva.

Vulverhempton

Za Vukove su nastupili bolji dani dolaskom Đulena Lopetegija na klupu. Šapanc je stigao na Molinju nakon ere dvojice Portugalaca, prvo Nuna Espirita Santa pa Bruna Laža. Sve je bilo idealno na početku njegovog mandata u Vulverhemptonu, odmah je napuštena zona ispadanja i krenulo se ka sigurnosti sredine tabele. Međutim, u poslednja četiri kola,Vulvsi su izgubili tri puta, a posebno je bolan bio poraz od Lidsa u prethodnom kolu, poslednjem pred pauzu. Umesto da pobede Jorkširce i nastave ka sigurnoj luci, a njih pošalju na rub provalije, doživeli su ubedljiv poraz na svom terenu i zakomplikovali, ne samo svoj položaj, već kompletnu sitiaciju na dnu tabele. Oni su, doduše, na 13. mestu, ali su samo tri boda udaljeni od prvog tima ispod crte, a to je pred ovo kolo bio Vest Hem.

Predlog

Ovo je jedan od mečeva koji pobedniku ne donosi tri nego šest bodova. Tako se obično kaže za duele direktnih konkurenata. Naravno, postoji verovatnoća da oba tima i sledeće sezone vode borbu u Premijer ligi, ali će i jedni i drugii morati mnogo bolje da odigraju finiš sezone. U jesenjem delu meč u Vulverhemptonu završen je minimalnom pobedom Vukova, ali se Notingem revanširao u EFL kupu. Neće mnogo golova biti ni sada, naš predlog je igra 0-2 gola. Za ovaj tim kvota je 1.59 u kladionici CircusBet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.