Nedelja, 02/04 - Fudbal, Srbija, Superliga
02/04Radnički Niš vs Čukarički1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
31/03/2023 18:25
Nišlije su zakasnile na voz za plej-of, ali zato Čukarički pretenduje i na plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Utakmica na Čairu igra se u nedelju u 18 časova.
Radnički Niš

Sezona je za Nišlije počela loše i tako se i nastavila. Ostaće Real sa Nišave bez plej-ofa ove sezone, ali ako je za utehu, moći će mirno da igraju u plej-autu jer nije relano da budu među timovima koji će se boriti za opstanak. U prošlom kolu su pobedili Spartak u Subotici i pokazali da imaju kvalitet za mnogo višu poziciju od ove 11. koju su zauzimale pred ovo kolo. Do kraja regularnog dela prvenstva ostala su još tri kola a Radnički nakomn okršaja sa Brđanima igra još protiv imenjaka u Kragujevcu i Javora na svom terenu. Ovo je poslednji ovosezonski duel Čukaričkog i Nišlija i sigurno je da će domaćin želeti da pobedi jednu od najboljih srpskih ekipa.

Čukarički

Brđani dobro guraju i, kako se sada čini, sa TSC-om i Parrtizanom vodiće bitku za drugo mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Ne znamo da li će u tome uspeti, ali bi to bio sjajan rezultat za tim koji većima dosta iskustva u Evropi, a samim osvajanjem druge pozicije biće na korak od igranja u Evropi sve do Nove godine, što bi bilo prvi put da nastupe u grupnoj fazi nekog od kupova. Posle poraza od Vojvodine u Novom Sadu uspeli su da prođu u četvrtfinale KUpa Srbije pobedom nad Metalcem u Gornjem Milanovcu, a onda i da dobiju gradski derbi sa Voždovcem na Banovom Brdu. Pred ovo kolo nalaze se na 4. mestu sa bodoma manje od Partizana i dva manje od TSC-a. U preostala dva kola igraće protiv Javora u Ivanjici, a onda na njihov stadion stiže Partizan i to će biti meč koji može da formira tabelu na vrhu.

Predlog

U prvom delu sezone na Banovom Brdu je odigran odličan meč izeđu ova dva tima u kome na kraju nije bilo pobednika. Završen je 2:2, a sada ne verujemo u toliko golova. Bodovi su mnogo važniji za goste, pa očekujemo da taj motiv presudi i da Brđani pobede na Čairu. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.