Ponedeljak, 03/04 - Fudbal, Francuska, National
03/04Versailles vs Šateru1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
02/04/2023 09:53
Ovo je utakmica treće lige Francuse u kojoj oba tima imaju svoj cilj. Bodovi su važni i jednima i drugima, a meč je na programu u ponedeljak u 18 časova.
Versaj

Domaći tim je malo popustio u formi i sa drugog mesta pao je na trenutno peto. Ipak, pobeda nad Šatoroum vratila bi ih na drugu poziciju, onu koja na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu 2, što i jeste njihov krajnji cilj. Treba reći da je Versaj prošle sezone igrao u četvrtoj ligi i svakako da je i dosadašnji učinak u Nacionalnoj ligi odličan za tim iz predgrađa Pariza. U prošlom kolu Versaj je remirirao sa kod Šolea, što im je bio drugi uzastopni remi s obzirom da su prethodno i sa Le Manom igrali bez pobednika. Gol koji su primili od Šolea u finišu meča bio je jedini na tri poslednje utakmice, jer je pre dva remija Versaj pobedio Bastiju-Borgo minimalnim rezultatom.

Šatoru

Gosti su igrali u Ligi 2, a sada se bore da ostanu u Nacionalnoj ligi, u trećem po jačini rangu takmičenja. Taman su počeli dobro da igraju, vezali dve važne pobede i to protiv timova iz gornjeg dela tabele, Nansija i Konkornoa, stigao je poraz od Bastije-Borgo, poslednjeplasiranog tima. Bio je to veliki kiks za ekipu Šatorua i oni su ponovo doveli u pitanje svoj status u ovoj ligi. Sada je Šatoru na 12. mestu, a s obzirom da čak šest timova napušta ligu na kraju sezone, oni se nalaze odmah iznad crte koja deli ekipe koje ostaju od onih koje idu rang niže. Imaju samo bod više od prvog tima ispod crte, pa je jasno da je svaki bod u prestalom delu sezone veoma važan za oavj tim.

Predlog

Teško je reći ko je trenutno u boljoj formi od ova dva tima i čiji je motiv veći u ovom duelu. Domaćinu pobeda donosi drugo mesto i ostaju legitiman kandidat za Ligu 2, dok se gosti bore za goli život u Nacionalnoj ligi. U prvom delu sezone, što je bio i prvi zvanični meč ova dva rivala u istoriji, slavio je Versaj kao gost sa 1:0. Golova ne bi trebalo da bude mnogo ni sada, a Versaj je opet bliži pobedi. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.