Ponedeljak, 03/04 - Fudbal, Španija, Segunda
03/04Albacete vs Las Palmas1X2tip: X
7 / 10 Ulog
02/04/2023 10:09
U poslednjoj utakmici 34. kola španske Sugunde u Albasete dolazi tim Las Palmasa. Utakmica se igra u ponedeljak u 21 čas.
Albasete

Domaća ekipa uspeva da se održi u vrhu tabele i pored činjenice da su u prethodna tri kola bez pobede i da su osvojili samo dva boda. Pored poraza od Granade na svom terenu, Albasete je sa dva gostovanja donela po bod, bilo je to protiv Levantea i Saragoste. U Valensiji su igrali bez golova, dok su na La Romaredi u Saragosi odigrali 1:1. Meč sa Las Palmasom dočekuju na 6. poziciji, ali su im prvih pet ekipa dodatno umakle. Čini se da je ova pozicija na kojoj su sada, i njihov krajnji cilj pošto je to poslednje mesto koje vodi u doigravanje za ulazak u elitu. Prve dve pozicije vode direktno u La Ligu, a timovi od 3. do 6. mesta imaju šansu u plej-ofu. Za Albasete je plej-of, u ovom momentu, maksimum koji mogu da dosegnu.

Las Palmas

Ni Ostrvljani nisu blistali u prethodnom periodu. Sa prvog mesta skliznuli su na 4. pred ovo kolo, ali bi ih pobeda sigurno pomerila ka vrhu. Krajnji cilj elipe sa Kanarskih Ostrva je barem drugo mesto i plasman u elitu direktno, jer je plej-of uvek neizvestan i donosi mnoga iznenađenja. Primer Eibara iz prošle sezone je baš eklantantan, jer su oni trebali da osvajo samo bod u poslednjem kolu za direktan plasman u La LIgu, ali su izgubili i kasnije nisu prošli u doigravanju. Las Palmas je bez pobede ve četiri kola, imaju tri remija i jedan poraz i niko u ovom klubu nije zadovoljan takvim učinkom, navijači ponajmanje. Poraz su doživeli na gostovanju na Tenerifana, dok su remizirali sa Malagom, Andorom i Sportingom iz Hihona.

Predlog

Ova dva tima su majstori za nerešene rezultate. Las Palams je do sada zabeležio 14 remija na 33 meča, a Albasete ima samo jedan manje, oni su 13 puta igrali nerešeno. Jesenas je Albasete iznenadio Las Palmas na Kanarskim Ostrvima, ali nam sada izgleda da je remi najrealniji ishod, kao i malo golova. Za x se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 3.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.