Utorak, 04/04 - Fudbal, Srbija, Superliga
04/04Napredak vs Mladost L.1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
03/04/2023 14:11
U prvoj utakmici pretposlednjeg kola regularnog dela prvenstva u Super ligi Srbije Napredak dočekuje Mladost iz Lučana. Utakmica se igra u utorak u 18. časova.
Napredak

Kruševljani su u dobroj formi, samo nam se čini da su zakasnili za izlazak u plej-of. Još uvek imaju šansu da završe među prvih osam ekipa posle 30 kola, pogotovo nakon pobede u Lazarevcu u petak. Savladali su Kolubaru minimalnim rezultatom, a pre toga odoleli su i Crvenoj zvezdi pod Boagdalom. Međutim, trenutno osmoplasirani kragujevački Radnički ima četiri boda više, pa je pored dve pobede napretka u preostala dva kola, potrebno da i Kragujevčani ne pobede nijednom. Videćemo koliko je to realno, ali ako ostanu u plej-aut zoni sigurno ih ne očekuje stresan period s obzirom da se neće boriti za opstanak u preostalih sedam kola doigravanja.

Mladost Lučani

Za razliku od svog domaćina Dragačevci su u katastrofallnoj formi i u drugom delu sezone još su bez pobede. Oni su na devet odigranih mečeva u 2023. godini izgubili čak šest puta, a samo su na tri meča ostali neporaženi i osvojili po bod. Pogled na tabelu kaže da su Lučanci na 14. mestu, iza njih su samo Radnik i imenjak iz Novog Sada, Mladost GAT. Ipak, te dve ekipe igraju mnogo bolje i sigurnije u nastavku sezone i neće biti iznenađenje ako Lučanci uskoro preuzmu \'\'fenjer\'\'. Od poslednejplasiranog tima imaju tri boda više, a od Surduličana samo jedan. U prethodnom kolu su doživeli novi poraz, ovog puta od Novog Paraza na svom terenu.

Predlog

Utakmice Mladosti i Napretka uvek su neizvesne i pune vatre. Među ove dve ekipe vlada veliko rivalstvo, i otvorena netrpeljivost. Tako da bi i jednima i drugima bilo važno da suparnički tim spreče u ostvarivanju cilja, Mladost želi da Napredak ne ode u plej-of, a Kruševljani da Lučanci skluznu na dno tabele. Ako Napredak ne pobedi, siguran je još jedan duel ova dva tima do kraja sezone, a u slučaju pobede Čarapana postoji mogućnost da je ovo poslednje njihovo odmeravanje snaga. Naš predlog je jedinica, a za pobedu Napretka u kladionici CircusBet dobija se koeficijent 1.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.