Utorak, 04/04 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
04/04Bornmut vs Brajton Da postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
03/04/2023 14:26
Ova utakmica trebalo je da se odigra još u 7. kolu, tačnije prošlog septembra, a na programu je tek sada. U Bornmut stiže odlični Brajton, a utakmica se igra u utorak u 20.45.
Bornmut

Trešnjice su osvojile kapitalne bodove u subotu pobedivši na svom Vitalitiju ekipu Fulama i to nakon preokreta. Na ruku im je išla činjenica da su Kolibari stigli oslabljeni, ali i pored toga gosti iz Londona bili su blagi favoriti. Bila je to utakmica koju je Bornmut morao da dobije i ostane u igri kada je opstanak u pitanju. Umakli su iz zone ispadanja, ali bi lako mogli u nju da se vrate posle prvog narednog poraza. Čak devet ekipa nalazi se u opasnoj zoni i svima je glava u torbi kada je opstanak u pitanju, a to se nije odavno desilo u Premijer ligi. Za Bornmut je ohrabrujuće da su u poslednje tri utakmice dva puta pobedili, oba puta na svom Vitalitiju, prvo Liverpul a onda i Fulam.

Brajton

Ekipa sa juga Engleske legitiman je kandidat za plasman u Evropu, a da su slavili protiv Brentforda u subotu, borili bi se i za plasman u Ligu šampiona. Još uvek imaju pšansu da završe među četiri prvoplasirane ekipe, ali znajući koje su ekipa u vrhu, sumnjamo da Galebovi mogu da se nose na duži period sa Junajtedom, Njukaslom, Totenhemom ili Liverpulom. Njihov adut je to što su odigrali najmanji broj utakmica od svih ekipa iz vrha tabele, imaju tri utakmice manje od Totenhema koji je ispred njih na tabeli. Brajotn igra izuzetno efikasno od dolaska De Zerbija, potpuno razičito u odnosu na vreme kada ih je predvodio Grem Poter, za koga smo ubeđeni da se kaje što je napustio kormilo Galebova i otišao u Čelsi koji ga je smenio pre dva dana.

Predlog

Bodovi iz ovog meča, barem se nama tako čini, mnogo su bitniji domaćoj ekipi. Ipak, Brajton to sigurno ne zanima, oni igraju za ostavrenje svog sna i izlazak u Evropu. Tako rasterećeni mogu biti opasni, ali nam se lčini da je Bornmut dosta potcenjen kvotom, pogotovo jer je na Vitalitiju pao jedan Liverpul. Naš predlog je igra gol-gol, a za GG koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.