Sreda, 05/04 - Fudbal, Grčka, Super League
05/04Niki Volos vs AEK AtinaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
03/04/2023 14:42
Na vrhu grčke Super lige vri kao u košnici. Čak četiri ekipe imaju pansu za osvajanje titule, ali posle poraza od AEK-a, sada PAOK ima male izglede. Meč Volosa i AEK-a igra se u sredu u 17 časova.
Volos

Domaći tim napravio je najveće iznenađenje u prethodnom kolu i osvojio je bod u Atini protiv Panatinaikosa. Tako je veću uslugu učinio svom sadašnjem rivalu AEK-u, nego sebi, pošto su \'\'žuto-crni\'\' preuzeli vrh tabele nakon pobede u Solunu. Volos je svoj cil ostvario plasmanom u plej-of. Sumnajmo da mogu završiti ispred timova kao što su PAOK; AEK, Olimpijakos i Panatinaikos, a njihova legitimna meta biće ekipe Arisa, koja je trenutno na petom mestu. Aris ima samo bod više od Volosa, pa su Solunci itekako dostižni od strane tima iz Volosa. Najveći problem za ovaj tim je efikasnost, oni su bez postignutog gola na poslednje tri utakmice, na svom terenu izgubili su od PAOK-a i Olimpšijakosa, pa su uzeli bod protiv Panatinaikosa, igrajući bez golova u Atini.

AEK

Ekipa AEK-a ostvarila je zlata vredu pobedu na stadionu Tumba u Solunu. Oni su pobedili domaći PAOK minimalnim rezultatom, a jedini strelac bio je Argentinac Serhio Arauho u finišu meča. Tom pobedom uspeli su da se bodovno izjednače sa Panatinaikosom koji nije uspeo da na svom terenu pobedi Volos. Sada su Zeleni drugi, ali se vodećem dvojcu primakao i Olimpijakos. Pirejci imaju samo tri boda manje, pa je sada sve otvoreno, mada je u jednom delu sezone izgledalo da nikako ne mogu odbraniti naslov. AEK je izgubio od Olimpijakosa u poslednjem kolu regularnog dela sezone i tako je prvenstvo dobilo na intenzitetu i zanimljivosti.

Predlog

Utakmice protiv Volosa i Arisa morale bi da dobijaju sve četiri ekipe iz vrha tabele, ukoliko žele da na kraju budu na pobednici. Međutim, Panatinaikos je ispustio dva vredna boda u prošlom kolu, pa je to dobro upozorenje za AEK pred gostovanje Volosu. U regularnom delu sezone Volos je iznenadio AEK u Atini i slavio sa 1:0, ali se AEK revanširao kao gost i pobedio sa 4:0 u Volosu. Gost je favorit i sada, a naš predlog su golovi. Ne bi trebalo da ih bude mnogo, jedan ili dva najviše, a za 0-2 gola koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.