Sreda, 05/04 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
05/04Millonarios vs Defensa i Hustisija1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
03/04/2023 16:33
Pored Kopa Libertadores, noć između utorka i srede nam donosi i početak Kopa Sudamerikane. Za vas smo ovog puta pripremili meč između Miljonariosa i Defense i Hustisije koji je zakazan za 04:00.
Miljonarios

Miljonarios spada u red najtrofejnijih kolumbijskih klubova, pošto je ova ekipa do sada čak petnaest puta dolazila do titule šampiona ove zemlje.
U ovom trenutku se popularni Miloneri nalaze na drugom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i prvopasirana Amerika de Kali.
U prošlom kolu je Miljonarios odigrao jedan od svojih najboljih mečeva u ovogodišnjem izdanju kolumbijskog šampionata, i bez većih problema slavio na gostovanju kod Bukaramange, kadaje bilo 0:2.

Defensa

Defensa i Hustisija je već jednom u svojoj istoriji osvajala Kupa Sudamerikanu, a to je bio slučaj 2020. godine, kada je na klupi ovog tima sedeo legendarni Ernan Krespo.
Od tada argentinski predstasvnik ne ostvaruje zapažene rezultate, iako treba podsetiti da je Defensa pre sada već dve godine stigla do trofeja u Rekopa Sudamerikana.
Inače, u ovom trenutku se popularni Jastrebovi nalaze na šestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Veleza, kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Poznato je koliko dobro kolumbijski klubovi igraju na svom terenu u oba klupska takmičenja u Južnoj Americi, a upravo to i jeste glavni razlog zbog čega vam ovde preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.90, uz sugestiju, da na ovom duelu ne treba očekivati previše pogodaka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.