Četvrtak, 06/04 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
06/04Aucas vs Flamengo1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
04/04/2023 20:02
U noći između srede i četvrtka se nastavljaju mečevi grupne faze Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Aukasa i Flamenga. Susret između ova dva tima je zakazan za 00:00h.
Aukas

Primarni cilj Aukasa biće plasman u narednu fazu Kopa Libertadores, a sva je prilika da će to biti veoma težak zadatak, s obzirom da se predstavnik Ekvadora u grupi nalazi sa Nublenseom, Rasingom, ali i Flamengom, koji im između ostalog i dolazi u goste u prvom kolu.
Inače, što se tiče ekvadorskog šampionata, u ovom trenutku se Aukas nalazi tek na dvanaestom mestu na tabeli uz samo pet osvojenih bodova, i sigurno je da smo od ovog tima daleko više očekivali na startu prvenstva, ali na sreću ima još dosta vremena da se stvari promene.

Flamengo

Fudbaleri Flamenga su aktuelni šampioni Južne Amerike pošto su prošle godine u velikom finalu bili bolji od Atletiko Paranensea, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Svakako da brazilski predstavnik i ove sezone ima najviše moguće ciljeve kada je u pitanju Kopa Libertadores, a lepa uvertira pred start ovog takmičenja je bila i pobeda u prvom finalnom susretu šampionata Karioka, nad Fluminenseom, a taj meč je završen rezultatom 2:0, uz podatak da se pobeda tima sa Marakane ni u jednom trenutku nije dovodila u pitanje.

Naš predlog

Mišljenja smo da je aktuelni šampion Južne Amerike apsolutni favorit na ovom susretu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.