Četvrtak, 06/04 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
06/04Bolívar vs PalmeirasUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
04/04/2023 20:10
Pregršt veoma zanimljivih mečeva nas očekuje u noći između srede i četvrtak, kada su na programu dueli u Kopa Libertadoresu, ali u Kopa Sudamerikana. Za vas smo ovog puta analizirali meč između Bolivara i Palmeirasa, koji je zakazan za 02:30h.
Bolivar

Bolivar je dobio prihvatljivu grupu, pošto se pored predstavnika Bolivije u njoj nalaze još i Barselona, Sero Portenjo, ali i Palmeiras, koji im između ostalog i dolazi odmah u prvom kolu, što možda i nije tako loše, s obzirom da aktuelni šampion Brazila slovi za glavnog favorita za prvo mesto u grupi.
Inače, kada je u pitanju šampionat Bolivije, u ovom trenutku se Bolivar nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Strongest.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Aurore, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Palmeiras

Poznato je da je Palmeiras dva puta zaredom osvajao Kopa Libertadores, ali je prošle godine brazilski tim zaustavljen u polufinalu.
I pored toga, sezona je bila i više nego dobra s obzirom da su Zeleni došli do naslova prvaka u Brazilu, i to na jedan veoma ubedljiv način, gde se pitanje šampiona nije ni dovodilo u pitanje u poslednjih dvadesetak kola.
Svakako da Palmeiras i ove sezone ima najviše moguće ciljeve, a ono što nije dobro je poraz ove ekipe u prvom finalnom meču šampionata Paulista, od Akva Sante, pošto je taj duel završen rezultatom 2:1, uz konstataciju da je domaćin do pobede došao golom u drugom minutu sudijske nadoknade preko Bruna Mezenge.

Naš predlog

Sva je prilika da nas očekuje jedan veoma interesantan duel u kom Palmeiras jeste favorit, ali je nekako sigurnija varijanta da probate sa golovima kojih će po našem mišljenju i te kako biti na ovom susretu zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.