Petak, 07/04 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
07/04Monagas vs Boka Juniors1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
05/04/2023 01:51
Dosta čudnih rezultata je do sada bilo u Kopa Libertadoresu, a u noći između četvrtka i petka nas očekuju poslednji mečevi prvog kola. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Monagasa i Boke Juniors koji je zakazan za 02:00h.
Monagas

Svakako da je Monagas autsajder u grupi sa Bokom Juniorsom, Kolo Kolom, ali i Pereirom, međutim, predstavnik Venecuele će dati sve od sebe da ostavi što bolji utisak u najkvalitetnijem klupskom takmičenju Južne Amerike.
Inače, što se tiče prvenstva Venecuele, u ovom trenutku se Monagas nalazi na trećem mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Puerto Kabeljo, a u prošlom kolu je ova ekipa doživela težak poraz na gostovanju kod Karaboba, kada je bilo 3:0.

Boka Juniors

Godinama unazad Boka Juniors pokušava da dođe do plasmana u samu završnicu Kopa Libertadoresa, međutim to aktuelnom šampionu Argentine ne polazi za nogom, a u prošlom izdanju ovog takmičenja tim sa Bombonjere je elimisan u osmini finala.
Treba očekivati da Boka uz Kolo Kolo bez većih problema dođe do plasmana u nokaut fazu.
Inače, u prošlom kolu argentinskog šampionata fudbaleri Boke su odigrali jedan fantastičan meč na gostovanju kod Barakasa i bez većih problema slavili sa 0:3.

Naš predlog

Iako je prethodnih dana bilo dosta čudnih rezultata, mišljenja smo da ovde nema prostora za iznenađenje, i da će Boka bez većih problema doći do trijumfa pa vam preporučujemo da odigrate 2 uz kvotu 1.55 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.