Petak, 07/04 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
07/04Tigre vs Sao PauloDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
05/04/2023 02:06
Već u prvom kolu Kopa Sudamerikane nas očekuje veliki derbi pošto će argentinski Tigre na svom terenu ugostiti brazilski Sao Paulo. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
Tigre

Fudbaleri Tigrea imaju velike ambicije u ovogodišnjem izdanju Kopa Sudamerikana, a nije retkost da argentinski timovi osvajaju ovo takmičenje, što je bio slučaj 2019. i 2020. godine.
Bilo kako bilo, Tigre se nalazi u nimalo naivnoj grupi pošto su pored argentinskog predstavnika tu još i Sao Paulo, Tolima i autsajder Puerto Kabeljo.
Što se tiče argentinskog šampionata, u ovom trenutku se Tigre nalazi na osamnaestom mestu na tabeli a u prošlom kolu je ova ekipa na svom terenu savladala Lanus, rezultatom 2:1.

Sao Paulo

Sao Paulo je u prošlom izdanju Kopa Sudamerikane dogurao čak do finala, gde je pomalo i neočekivano ova ekipa izgubila od ekvadorskog Independijente dela Valjea, a taj finalni susret je završen rezultatom 2:0.
Svakako da je brazilski predstavnik uz Tigre veliki favorit za prolazak u narednu fazu, a kao što smo već napomenuli ove dve ekipe će već u prvom kolu odmeriti snage.
Inače, Sao Paulo je još u četvrtfinalu šampionata Paulista eliminisan od ekipa Akva Sante, koja je stigla čak i do velikog finala gde je u prvom meču savladala Palmeiras sa 2:1.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, ovo je derbi prve faze Kopa Sudamerikane, i sigurno je da će i jedan i drugi tim dati sve od sebe da slave na ovom susretu, a sve to može doneti golove na obe strane, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.