Petak, 07/04 - Fudbal, Francuska, Liga 1
07/04Lens vs Strazbur1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
06/04/2023 01:34
Francuska Liga 1 polako ali sigurno ulazi u svoj završetak, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Lansa i Strazbura. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Lans

Fudbaleri Lansa igraju fantastično ove sezone a to nam bez ikakve sumnje najbolje pokazuje i trenutno drugo mesto na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani PSŽ.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli ostvario novi trijumf i to na veoma teškom gostovanju kod Rena, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Inače, kada su u pitanju partije na svom stadionu, do sada je Lans odigrao četrnaest mečeva kao domaćin i ostvario dvanaest trijumfa, jedan remi i jedan poraz.

Strazbur

Daleko više smo očekivali od Strazbura, i slobodno možemo govoriti o tome da je ova ekipa jedno od najvećih razočarenja u ovogodišnjem izdanju francuske Lige 1, a najbolji pokazatelj za to je i tabela, koja nam govori da se ova ekipa trenutno nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i Okser, koji se nalazi na sedamnaestoj poziciji, a nažalost to mesto na kraju šampionata znači i selidbu u Ligu 2.
U prošlom kolu je Strazbur bio akter jednog fenomenalnog meča u kneževini protiv Monaka, a na tom susretu smo videli čak sedam golova, uz konstataciju da je domaćin slavio rezultatom 4:3.

Naš predlog

Lans je najbolji domaćin u ligi, i najviše zbog toga ovom timu i dajemo prednost u ovom duelu i toplo vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusBet plaća sa kvotom 1.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.