Petak, 07/04 - Fudbal, Italija, Serija A
07/04Salernitana vs Inter1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
06/04/2023 01:40
Od petka su na programu mečevi 29. kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran u Salentu gde će snage odmeriti ekipe Salernitane i Intera. Meč između ova dva tima je zakazan za 17 časova.
Salernitana

Poznato je uz koliko drame je Salernitana uspela prošle sezone da dođe do opstanka u društvu najboljih, a sva je prilika da to ovog puta neće biti slučaj, pošto se izabranici Davidea Nikole trenutno nalaze na petnaestom mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na najutroženije timove.
U prošlom kolu je tim iz Salenta remizirao na gostovanju kod Specije, pošto je taj duel u Liguriji završen rezultatom 1:1, a bio je to inače četvrti vezani remi za ekipu Salernitane koja ne zna za poraz još od sredine februara.

Inter

U najgorem mogućem trenutku je Inter zapao u veliku krizu, i kako sada stvari stoje ukoliko Neroazuri ovako nastave vrlo lako se može desiti da milanskog giganta naredne sezone ne gledamo u Ligi šampiona.
Kada smo već kod ovog takmičenja treba napomenuti da već za nekoliko dana italijanski predstavnik igra prvi meč četvrtfinala protiv Benfike.
Inače, u prošlom kolu Serije A Inter je uspeo još jednom da šokira svoje navijače, pošto je ova ekipa na svom stadionu doživela neočekivani poraz od Fiorentine, a taj duel je završen rezultatom 0:1, što je bio treći vezani poraz u šampionatu.

Naš predlog

Deluje da bi bilo previše kada Neroazuri ne bi slavili ni na ovom susretu, jer bi time ova ekipa ozbiljno dovela u pitanje svoj nastup u Ligi šampiona, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.