Subota, 08/04 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
08/04Hajdenhajm vs Sankt PauliUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
06/04/2023 12:43
Dve ekipe koje su u fantastičnoj formi sastaju se u derbiju kola u nemačkoj Cvajti. Hajdenhajm dočekuje ekipu iz predgrađa Hamburga u subotu u 20.30.
Hajdenhajm

Posle dobrih rezultata u poslednje vreme Hajdenhajm je prestigao Hamburger na drugom mestu i sada je samo Darmštat ispred njih. Međutim, od ekipe iz najveće nemačke luke imaju samo bod više i sigurno je da se do kraja sezone može očekivati pakleno neizvestan finiš. Verujemo da Hajdenhajm želi da izbegne baraž za ulazak u Bundesligu, već su imali takvu priliku pre tri godine, ali je tada Verder bio uspešniji, ostao u eliti, a Hajdenhajm ostao u Cvajti. U Bundesligu idu direktno prve dve ekipe, a treća će u baraž. Konkurencija je jaka, nisu tu samo darmštat, Hajdenhajm i Hamburger, već se opasno približava i Sent Pauli, Paderborn i Fortuna iz Dizeldorfa. Hajdenhajm je bez neuspeha na poslednjih sedam prvenstvenih mečeva, još od onog iznenađujućeg poraza u Braunšvajgu.

Sent Pauli

Šta reći o rezultatima Sent Paulija u drugom delu sezone? Od kada je na klupu seo Fabijan Hurceler, ekipa je meteorski krenula ka vrhu, a vezala je nestvarnih devet pobeda. Dakle, u 2023. godini tim iz predgrađa Hamburga pobeđuje sve rivale, a bilo je to i duela sa timovima iz samog vrha tabele, poput pobede u Paderbornu. U prošlom kolu Sent Pauli se mučio na svom terenu sa Jan Regenzburgom, ali su ostvarili minimalnu pobedu i nastavili seriju uspeha. U prvom delu sezone Sent pauli je imao samo tri pobede u 17 utakmica, a sada ima devet i devet mečeva. Još uvek imaju bodovni zaostatak za ekipama koje drže prva tri mesta, šest zaostaju za gradskim rivalom Hamburgerom, pet za Hajdenhajmom i čak deset za vodećim Darmštatom. S obzirom da ih očekuju međusobni okršaji sa ove tri ekipe sve je moguće do kraja sezone.

Predlog

Videćemo da su se u Sent pauliju kasno setili da uruče otkaz treneru Timu Šulcu i palicu povere nekadađnjem pomoćniku u ovom klubu, Fabijanu Hurceleru. Ovaj mladi stručnjak je napravio čudo do sada, a videćemo može li da sve kruniše i plasmanom u Bundesligu. Najveće iskušenje do sada ćega ga u Hajdenhajmu, domaćin je na drugom mestu ali bi Sent Pauli pobedom došao na samo četiri boda zaostatka. Oba tima igraće na pobedu, a naš predlog je igra na golove. Verujemo da će ih biti barem tri, a za 3+ kvota je 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.