Subota, 08/04 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
08/04Bajer Leverkuzen vs Ajntraht FrankfurtUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
07/04/2023 01:16
Bundesliga odavno nije bila ovako zanimljiva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Leverkuzena i Ajntrahta. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova i 30 minuta.
Leverkuzen

Da su ovako dobro fudbaleri Leverkuzena igrali od samog starta šampionata, sigurno je da bi se popularni farmaceuti borili za poziciju koja donosi plasman u Ligu šampiona, ovako će izabranici Ćabija Alonsa uraditi sve da na kraju dođu do mesta koje donosi plasman u neko od druga dva evropska takmičenja.
Naime, u ovom trenutku se Leverkuzen nalazi na sedmom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na šestoplasirani Ajntraht, koji im između ostalog i gostuje u ovom kolu, pa će to biti veoma lepa prilika za domaćina da zasedne na šestu poziciju.

Ajntraht

Sredinom nedelje ja Ajntraht bez većih problema slavio u četvrtfinalu nemačkog Kupa na svom terenu protiv Union Berlina, rezultatom 2:0, pa je tim iz Frankfurta došao do plasmana u polufinale.
Što se tiče Bundeslige, u ovom trenutku se prošlosezonski osvajač Liga Evrope nalazi na šestom mestu na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Frajburg, pa je sva prilika da ovu ekipu naredne sezone ne gledamo u Ligi šampiona.
Inače, u prošlom kolu je Ajntraht samo remizirao na svom terenu protiv Bohuma, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Leverkuzen je vezao četiri trijumfa u prvenstvu i deluje da farmaceuti nemaju nameru da se zaustave, a pita se tu ipak nešto i Ajntarht koji s vremena na vreme ume da odigra dosta dobro na strani, pa je možda i idealno da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.