Subota, 08/04 - Fudbal, Italija, Serija A
08/04Verona vs Sasuolo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
07/04/2023 01:22
U subotu nas očekuje pregršt veoma zanimljivih mečeva širom Evrope, a jedan od njih se igra na Bentegodiju gde će snage odmeriti Verona i Sasuolo. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Verona

Malo ko se nadao da će fudbaleri Verone pružati ovako slabe partije u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, i kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da ovaj tim naredne sezone gledamo u Seriji B.
Naime, u ovom trenutku se tim sa Bentegodija nalazi na osamnaestom mestu na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na Speciju koja je u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu su Darko Lazović i drugari doživeli novi poraz i to na gostovanju kod Juventusa, a taj duel u Torinu je završen rezultatom 1:0.

Sasuolo

Da je Sasuolo pružao ovako dobre partije čitavim tokom šampionata, sigurno je da bi se ekipa iz Ređo Emilije borila za plasman u neko od evropskih takmičenja.
U ovom trenutku se Domeniko Berardi i drugari nalaze na dvanaestoj poziciji na tabeli, a ono što je jedino sigurno je da ćemo ovaj tim i naredne sezone gledati u društvu najboljih.
Na pet poslednjih mečeva je Sasuolo ostvario čak četiri trijumfa, uz samo jedan remi i to u prošlo kolu na svom terenu protiv Torina kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Ukoliko želi da i daje sačuva kakvu takvu nadu za opstankom u društvu najboljih, Verona prosto mora da slavi na ovom meču protiv Sasuola, a mišljenja smo da će se to i desiti, zbog čega vam hrabro savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.