Nedelja, 09/04 - Fudbal, Francuska, Liga 1
09/04Rems vs Brest1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
07/04/2023 01:28
U nedelju nas očekuje dosta interesantnih mečeva iz Lige 1, a jedan od njih je svakako duel između Remsa i Bresta. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Rems

Fudbaleri Remsa pružaju izuzetno dobre partije u poslednjih par meseci, a trenutno se ova ekipa nalazi na odličnom sedmom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na petoplasirani Lil, a pominjemo tu petu poziciju iz razloga što je to poslednje mesto koje u Francuskoj na kraju sezone donosi plasman u evropska takmičenja.
U prošlom kolu su fudbaleri Remsa odigrali još jedan izuzetno dobar meč i slavili na teškom gostovanju kod Nanta, a taj duel je mimo svih očekivanja završen rezultatom 0:3.

Brest

Što se tiče Bresta, kako sada stvari stoje, deluje da bi ovaj tim mogao da sačuva prvoligaški status, međutim, ovu ekipu do kraja šampionata očekuje velika borba s obzirom se Brest u ovom trenutku nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na timove u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu protiv Tuluza, kada je bilo 3:1, što je zapravo Brest i pomaklo iz zone ispadanja. Pre toga je ovaj tim remizirao kod Troje (2:2).

Naš predlog

Rems igra nestvarno dobro u poslednje vreme i mišljenja smo da sedmoplasirani tim na tabeli neće imati većih problema na svom terenu protiv Bresta, pa je topla preporuka jedinica za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.