Nedelja, 09/04 - Fudbal, Španija, La Liga
09/04Real Betis vs Cádiz1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
07/04/2023 02:04
Španska La Liga se polako ali sigurno bliži svom kraju, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Betisa i Kadiza. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 15 minuta.
Betis

Fudbaleri Betisa su u prošlom kolu propustili lepu priliku da dođu do četvrte pozicije na tabeli pošto su poraženi na gostovanju kod Atletiko Madrida i nisu iskoristili kiks Sosijedada, koji je na gostovanju kod Viljareala poražen sa 2:0.
I pored svega toga treba konstatovati da Zeleni igraju poprilično dobro ove sezone, u kojoj bi ova ekipa mogla da se domogne makar Liga Evrope.
Inače, na domaćem terenu su izabranici trenera Pelegrinija ostvarili sedam trijumfa, tri remija i isto toliko poraza.

Kadiz

Što se tiče Kadiza, sva je prilika da će se ova simpatična ekipa do bukvalno poslednjeg kola boriti za opstanak u društvu najboljih.
Naime, trenutno se Kadiz nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na najugroženije ekipe, a treba konstatovati da se u španskom prvenstvu skoro pola lige bori za opstanak.
U prošlom kolu je petnaestoplasirani tim na tabeli poražen na svom terenu od Sevilje, a taj duel je završen rezultatom 0:2 i treba reći da se pitanje pobednika susreta ni u jednom trenutku nije dovodilo u pitanje.

Naš predlog

Ukoliko želi da ostane u igri za plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje Betis prosto mora da slavi na ovom susretu a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila odličan koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.