Nedelja, 09/04 - Fudbal, Francuska, Liga 1
09/04Monpelje vs TuluzUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
07/04/2023 08:25
Posle plasmana u finale Kupa Fracuske za Tuluz je prvenstvo u drugom planu. Utakmica u Monpeljeu igra se u nedelju u 15 časova.
Monpelje

Domaći tim je u odličnoj formi, najboljoj od starta prvenstva. Monpelje je na poslednjih sedam utakmica pobedio na pet, a dva puta je igrao nerešeno. Poslednji poraz doživeli su u Struzburu još početkom februara. Daleko su od borbe za plasman u Evropu, ali su ovom serijom dobrih rezultata umakli iz donjeg dela tabele i pred ovo kolo nalaze se na 11. mestu sa dvocifrenim brojem bodova više od prvog tima u zoni ispadanja. Do kraja sezone im je opak potrebno još nekoliko bodova da bi rešili sve brige, ali očekujemo da oni nastave sa dobrim igrama i iskoriste momentum u kome se nalaze. U prošlom kolu Monpelje je neprijatno iznenadio Olimpik na Velodromu i osvojio bod za sebe, ali zakinuo domaćina za dva poena koja su mu mnogo značila u bici za titulu.

Tuluz

Nije lako bilo Tuluzu u Anesiju iako je domaćin ekipa koja se bori za opstanak u Ligi 2. Na kraju se prvoligaš slavio sa 2:1 i plasirao se u finale Kupa Francuske. Rival u finalu biće im branilac trofeja Nant koji je prvom polufinalu pobedio Lion. Biće ovo prilika da Tuluz osvoji pehar, a treba podsetiti da je ovaj tim koliko prošle sezone igrao u drugoj ligi. Što se prvenstva tiče ono je sada u drugom planu, Tuluz će se fokusirati na osvajanje kupa, čime će izboriti i igranje u grupnoj fazi Lige Evrope, što uopšte nije zanemarljivo. Opstanak još uvek nije obezbeđen, ali imaju devet bodova više od Oksera koji je prvi ispod crte. Trebaće tu još bodova za Tuluz da ne bi ušli u neuralgičan finiš sezone, pošto su u prethondih pest kola izgubili čak pet puta i samo jednom pobedili.

Predlog

Utakmica dosta znači i za jedne i za druge, ali nije iz one kategorije \'\'biti ili ne biti\'\'. Još uvek su stvari pod kontrolom i za Monpelje i za Tuluz, a gosti će biti umorni nakon utakmice u kupu u Anesiju. Možda je to šansa za Monpelje koji je u odličnoj formi i mi smatramo da će domaćin barem dva puta pogoditi mrežu gostiju u ovom meču. Za T12+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.