Ponedeljak, 10/04 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
10/04Hal Siti vs Milvol1X2tip: X
7 / 10 Ulog
08/04/2023 10:38
Po ubrzanom ritmu privodi se kraju takmičenje u engleskom Čempionšipu. U drugom kolu tokom Uskrsa Hal dočekuje Milvol u ponedeljak u 16 časova.
Hal Siti

Tigrovi su u petak odigrali jedan spektakularan meč u Sanderlendu vredan svake paženje. Oni što kažu da se u Čempionšipu igra dosadan fudbal sa malo golova sigurno su bili zapanjeni krajnjim rezultatom tog duela. Meč je okončan rezultatom 4:4 i navijači u Sanderlendu su uživali u svakom momentu i pored činjenice da su njihove \'\'Crne mačke\'\' ostale bez pobede u poslednjim sekundama utakmice. To je bio peti vezani meč za Hal Siti bez pobede, ali su u tom intervalu izgubili samo jedan, dok je četiri utakmice okončano remijem. Trenutno se nalaze na 17. mestu sa 49 bodova iz 40 utakmica i još uvek imaju solidnu prednost ispred timova u zoni ispadanja. Tako od Redinga, prvog tima ispod crte, imaju devet bodova više i to je dobar zalog u preostalih šest rundi.

Milvol

Lavovi su u petak u derbiju dočekali Luton. Meč sa Šeširdžajama završen je bez pobednika i bez golova, pa su i jedni i drugi ostali bez izgleda da se direktno kvalifikuju za Premijer ligu, mada su šanse za to i pre meča bile minimalne. Za Milvol ostaje prilika preko plej-ofa, koji tek treba da obezbede. Trenutno su na odličnom petom mestu, ali sedmoplasirani Norič, prvi tim ispod zone plasmana u doigravanje, ima samo dva boda manje, a tu su i Preston, Koventri i Vest Brom koji takođe pikiraju svoje mesto u plej-ofu. Sam ulazak u doigravanje veliki je uspeh za tim koji je dugo tavorio u Ligi 1, tek od pre šest sezona standardan je učesnik druge lige. Nekad je Milvol bio jedan od najznačajnijih klubova na Ostrvu, ali su se vremena promenila. Već tri kola Lavovi ne znaju za pobedu, ali ni za postignut gol. Posle poraza od Hadersfilda na domaćem terenu dva puta su igrali bez golova, prvo u Birmingemu sa VBA, a onda i Lutonom.

Predlog

Iako je na prošlom meču Hala palo čak osam golova, protiv Milvola ih sigurno neće biti ni približno toliko. Lavovi imaju problema sa realizacijom, nisu dali gol 270 minuta, a za to vreme primili su samo jedan. U prvom delu sezone duel ove dve ekipe okončan je rezultatom 0:0 u Londonu, a mogao bi se sličan rezultat ponoviti i u Halu. Naš predlog je konačan ishod x, pošto nam se čini da nerešen ishod odgovara i jednima i drugima u ovom momentu. Za x se u kladionici Meridianebet dobija koeficijent 3.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.