Ponedeljak, 10/04 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
10/04Miedź Legnica vs Legia Warszawa1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
09/04/2023 16:38
U ponedeljak je veoma dobra ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Legnice i Legije. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Legnica

Kako sada stvari stoje, utisak je da će Legnica naredne sezone igrati u nižem rangu, pošto se u ovom trenutku ova simpatična ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo devetnaest osvojenih bodova, što je čak za jedanaest poena manje u odnosu na timove koji se trenutno nalaze u bezbednoj zoni.
Inače, u prošlom kolu je Legnica odigrala još jedan loš meč na gostovanju kod Korone, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Legija

Dosta bolje Legija igra nego što je to bio slučaj prošle sezone, međutim, sva je prilika da to ni ovog puta neće biti dovoljno za naslov prvaka.
Naime, u ovom trenutku se tim iz Varšave nalazi na drugom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Rakov, koji briljira ove sezone.
Inače, u prošlom kolu je Legija slavila na svom terenu upravo protiv lidera na tabeli, a taj meč je završen rezultatom 3:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će tim iz Varšave bez većih problema doći do trijumfa na ovom duelu, pa vam toplo preporučujemo da ovde odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.