Ponedeljak, 10/04 - Fudbal, Švajcarska, Super League
10/04Jang Bojs vs GrasshopperUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
09/04/2023 17:07
Švajcarski šampionat polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Jang Bojsa i Grashopersa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 30 minuta.
Jang Bojs

Fudbaleri Jang Bojsa pružaju sjajne partije ove sezone i kako sada stvari stoje utisak je da će to biti dovoljno za novu titulu šampiona Švajcarske.
Naime, u ovom trenutku se "mladi momci" nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak četrnaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Servet.
Inače, u prošlom kolu je lider na tabeli poražen upravo na gostovanju kod Serveta, u jednom zaista sjajnom meču koji je domaća ekipa rešila u svoju korist rezultatom 2:1.
Na domaćem terenu je do sada Jang Bojs ostvario deset trijumfa i tri remija.

Grashopers

Više smo očekivali od Grashopersa u ovogodišnjem izdanju švajcarske Superlige, pošto se u ovom trenutku nekadašnji šampion Švajcarske nalazi na šestom mestu na tabeli, međutim, još uvek ima nade za ovu ekipu da na kraju dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja.
U prošlom kolu je Grashopers ostvario trijumf na svom terenu protiv Lugana, a taj meč je završen rezultatom 2:1, što je inače bio treća vezana pobeda za šestoplasirani tim na tabeli.
Na gostovanjima je do sada Grashopers ostvario dva trijumfa, pet remija i šest poraza.

Naš predlog

Sva je prilika da će nam ovaj duel doneti pravu goleadu, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.