Utorak, 11/04 - Fudbal, Poljska, I Liga
11/04Katowice vs Odra OpoleDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
10/04/2023 17:13
Druga poljska liga donosi nam duel dve ekipe koje se nalaze u donjem delu tabele. Gosti su u zoni ispadanja i očekuje ih težak posao u Katovicama. Meč se igra u utorak u 18 časova.
Katovice

Domaći tim je samo na prividno sigurnom 11. mestu. Od prvog tima ispod crte u ovom momentu su udaljeni osam bodova, a ta ekipa, prva u zoni ispadanja, upravo je Odra, njihov sadašnji rival. Pritom Odra ima meč manje, pa ukoliko bi ga dobila i sada savladala Katovice, razlika bi iznosila samo dva boda. Loša vest za Katovice je to što su u seriji bez pobede već osam uzastopnih kola, a u drugom delu sezone još su bez trijumfa. Poslednja pobeda dogodila se još 5. novembra, neposredno pred početak Mundijala i prekida prvenstva. Ipak, u poslednje tri utakmice Katovice imaju dva remija i samo jedan poraz, a u prošlom kolu napravili su malo iznenađenje uzevši bod na gostovanju Arki u Gdinji, tamo je bilo 2:2.

Odra Opole

Za Odru do kraja sezone postoji samo jedan cilj a to je opstanak u drugoligaškom društvu. Za sada im ne ide dobro, još uvek su u zoni ispadanja, ali s obzirom da imaju jedan zaostali meč, neće biti čudo ako je ubrzo napuste. Mora se priznati i da igraju nešto bolje u poslednje vreme, mada u prethodna tri kola imaju osvojen samo jedan bod. Rivali su bili nezgodni, ali je poraz od lečne u prethodnom kolu na domaćem terenu baš teško pao svima. Lečna je jedan od konkurenata za opstanak i ta tri izgubljena boda moraće što pre da nadoknade. Pokušaće to da urade već u Katovicama, pogotovo jer Odra ume da pobedi na strani i već su četiri puta to uradili ove sezone, dok na svom terenu u Opolama imaju samo dve pobede.

Predlog

Domaćin je bolje plasiran i trebalo bi da bude favorit u ovom meču. Međutim, mi smatramo da Odra može da iznenadi pošto su to već dva puta radili ovog proleća na gostovanjima. U prvom delu sezone Katovice su pobedile Odru u gostima, a sada je naš predlog dupla šansa na goste. za x2 koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.