Sreda, 12/04 - Fudbal, Međunarodni, CONCACAF Champions League
12/04Los Angeles FC vs Vajtkeps1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
11/04/2023 01:42
U noći između utorka i srede nas očekuju i prvi mečevi četvrtfinala američke Lige šampiona u kom će snage odmeriti Los Anđeles i Vankuver. Susret između ova dva tima je zakazan za 04:15h
Los Anđeles

Fudbaleri Los Anđelesa su prošle sezone pružali sjajne partije što je na kraju i dovelo do toga da ova ekipa dođe do naslova prvaka Amerike.
Svakako da su isti ciljevi i ovog puta,  a jedan od primarnih će biti i trofej u američkoj Ligi šampiona, gde Karlosa Velu i drugare večeras očekuje meč protiv Vankuvera.
Inače, do sada je Los Anđeles odigrao četiri meča u MLS-u na svom stadionu i ostvario isto toliko trijumfa, a u prošlom kolu je ovaj klub bez većih problema slavio na svom stadionu protiv nimalo naivnog Ostina, kada je bilo 3:0.

Vankuver

Primarni cilj Vankuvera kada je ova sezona u pitanju će bez ikakve sumnje biti plasman u doigravanje u MLS-u.
U ovom trenutku se tim iz Kanade nalazi na osmom mestu na tabeli uz devet osvojenih bodova, a na sedam odigranih mečeva je ova ekipa ostvarila dva trijumfa, tri remija, ali i dva poraza.
U prošlom kolu je Vankuver odigrao jedan dosta dobar meč na svom terenu protiv Portlanda i slavio rezultatom 1:0, golom Vajta u 74. minutu susreta.

Naš predlog

Los Anđeles pored titule u MLS-u, želi da trofejno završi i ovogodišnje učešće u Ligi šampiona, a deluje zaista da Vankuver ne sme biti neka ozbiljnija prepreka na putu ka završnici, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.