Sreda, 12/04 - Fudbal, Japan, J.League 2
12/04Tochigi vs Montedio Yamagata1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
12/04/2023 05:35
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč japanskog šampionata, a ovoga puta je reč o duelu između Točigija i Jamagate. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 12h.
Točigi

Fudbaleri Točigija se trenutno nalaze na devetnaestom mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova, i sigurno je da smo dosta više očekivali od ovog tima na startu šampionata.
Do sada je devetnaestoplasirani tim na tabeli odigrao osam mečeva i ostvario samo jedan trijumf, tri remija i čak četiri poraza.
Inače, u prošlom kolu je Točigi odigrao jedan solidan meč na gostovanju kod Jamagučija, koji je završen bez pobednika, pošto je na kraju bilo 1:1.

Jamagata

Jamagata poput Točigija takođe ima dosta problema na startu ovogodišnjeg izdanja japanske druge lige što nam najbolje potvrđuje i podatak da se trenutno ova ekipa nalazi na dvadesetom mestu na tabeli uz samo šest osvojenih bodova.
Jamagata je odlično započela šampionat, međutim, onda je ovaj tim ušao u crnu seriju koja i dalje traje, pošto je ova ekipa na pet poslednjih mečeva doživela isto toliko poraza, a poslednji se desio u prošlom kolu na gostovanju kod Omije, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Točigi iskoristiti katastrofalnu formu u kojoj se Jamagata nalazi i slaviti na ovom susretu, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 3.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.