Subota, 15/04 - Fudbal, Italija, Serija B
15/04Bari 1908 vs Como1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
13/04/2023 00:05
Tim iz poznate luke vratio se na pobedničku stazu i ne odustaje od direktnog ulaska u elitu. Meč protiv Koma igra se u subotu u 14 časova.
Bari

Domaćin je vezao dve važne pobede, prvo protiv Beneventa na svom stadionu Sveti Nikola, a onda još značajniju u Bolcanu protiv Sidtiorla u prošlom kolu. Ponovo su u igri za osvajanje drugog mesta, Đenova im beži četiri boda, a zasluge za to idu i njihovom sadašn jem rivalu Komu, koji je u prošlom kolu otkinuo dva boda Grifonima. Na utakmicama Barija pada malo golova, poslednjih devet utakmica ni na jednoj nije bilo više od dva, mada su u prethodnom periodu imali i goleade, poput one sa SPAL-om pre dva meseca. Ulazak u plej-of bio je cilj Barija pred start ove povratničke sezone u Seriji B, ali su dobrim igrama i rezultatima postali kandidat za ulazak u Seriju A. Za sada su ispred njih Frozinone i Đenova, ali ima dovoljno vremena da se stvari promene.

Komo

Tim iz grada pored čuvenog jezera odigrao je dve efikasne utakmice u dva prethodna kola i osvojio samo jedan bod. Prvo su sa 3:2 poraženi od Venecije, da bi na svom terenu odigrali nerešeno sa Đenovom 2:2 u prošlom kolu. Na taj način su pomogli i Bariju kojima su Đenovljani najveći konkurenti za drugo mesto. Komo je na 11. mestu, ali je samo četiri boda udaljen od prvog tima ispod crte, one koja deli ekipe koje će igrati u baražu za opstanak u Seriji B. Sigurno je da će želeti da izbegnu scenario u kome će morati u doigravanje, pa je njihov prioritetni zadatak da ostanu tu negde u sredini tabele. Na strani igraju sasvim solidno u prethodnom periodu, na poslednjih 11 gostovanja imaju samo dva poraza, ali i samo dve pobede, sve ostalo su nerešeni rezultati.

Predlog

U prvom delu sezone Komo i Bari su igrali bez pobednika, bilo je 1:1. Sada je tim iz luke bliži pobedi, a i ona mu mnogo više znači. Svaki kiks mogao bi da Bari udalji od borbe za drugo mesto i pošalje ih u neizvesni plej-of. U prošlom kolu su do trijumfa u Bolcanu stigli u samom finišu susreta i tako dodatno umakli ekipi Sidtirola na tabeli. Predlažemo jedinicu, a za nju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.