Četvrtak, 13/04 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
13/04Lech Poznań vs Fiorentina1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
13/04/2023 00:57
U četvrtak nas očekuju prvi četvrtfinalni mečevi u Ligi konferencije, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Leha i Fiorentine. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Leh

Fudbaleri Leha su ostvarili ogroman uspeh sa plasmanom u samu završnicu Lige konferencija, a na putu do četvrtfinala, poljski predstavnik je eliminisao norveški Bode i švedski Jurgorden, i to pošto na ta četiri eliminaciona meča Leh nije primio niti jedan pogodak, što je zaista podatak koji zavređuje svaku pohvalu.
Kada je u pitanju poljska Ektraklasa, u ovom trenutku se tim iz Poznanja nalazi na trećem mestu na tabeli, a u prošlom kolu je bez većih problema na domaćem terenu savladana Varta, rezultatom 2:0.

Fiorentina

Kada se uzme u obzir koji su sve timovi ostali u konkurenciji za trofej u Ligi konferencije, utisak je da su Fiorentina i Vest Hem najveći favoriti za najviši mogući plasman.
Bez većih problema su Ljubičasti došli do plasmana u nokaut fazu, a tamo su Luka Jović i drugari eliminisali prvo nimalo naivnu Bragu, a potom i turski Sivaspor.
Što se tiče Serije A, izabranici Vinčenca Italijana igraju fantastično u poslednje vreme, a u prošlom kolu je ovaj tim remizirao na svom terenu protiv Specije, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Iako poljski predstavnik igra zaista sjajno u ovogodišnjem izdanju Lige konferencija, mišljenja smo ipak da će gosti iz Firence dosta lakše nego što se očekuje doći do trijumfa na ovom duelu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.