Četvrtak, 13/04 - Fudbal, Argentina, Primera
13/04Kolon vs Taljeres Kordoba1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/04/2023 01:09
Argentinska Superliga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Kolona i Taljeresa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21:30h.
Kolon

Dosta više smo očekivali od Kolona na startu ovogodišnjeg izdanja argentinskog prvenstva, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na 25. mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na Santa Fe, koji se nalazi na poslednjem mestu.
U prošlom kolu je ova ekipa ostvarila svoj prvi trijumf u šampionatu i to na jednom od najtežih gostovanja u ligi, kod aktuelnog šampiona Boke Juniors, a taj meč na popularnoj Bombonjeri je završen pobedom gostiju od 1:2.

Taljeres

Gde su stali prošle sezone, tu su nastavili i ove, pošto se fudbaleri Taljeresa nakon deset odigranih kola nalaze na visokom trećem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na San Lorenco, koji ima i meč viška.
Do sada je Taljeres odigrao deset mečeva u najkvalitetnijem rangu argentinskog fudbala i ostvario šest trijumfa, jedan remi i tri poraza.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom stadionu protiv Barakasa, kada je bilo 3:0.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Kolon na krilima trijumfa protiv Boke Juniors doći do pobede i na ovom meču, a sve to kladionica CircusBet plaća sa fenomenalnom kvotom 3.20 koju zaista ne bi smeli da propustite.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.