Petak, 14/04 - Fudbal, Italija, Serija A
14/04Kremoneze vs EmpoliUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
13/04/2023 20:02
Od petka su na programu mečevi 30. kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kremonezea i Empolija. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Kremoneze

Nažalost, fudbaleri Kremonezea se nisu proslavili u svojoj povratničkoj sezoni u Seriji A, pa ćemo ovu ekipu sada već izvesno naredne sezone gledati u drugom po kvalitetu rangu italijanskog fudbala.
U ovom trenuku se tim iz Kremone nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo šesnaest osvojenih bodova.
U prošlom kolu je Kremoneze konačno ostvario jedan trijumf i to na gostovanju kod Sampdorije, kada je bilo 2:3.

Empoli

Što se tiče Empolija, sva je prilika da ćemo tim iz Toskane i naredne sezone gledati u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se Plavi nalaze na četrnaestom mestu na tabeli uz čak deset bodova viška u odnosu na najugroženije timove na tabeli.
U prošlom kolu je klub iz Toskane odigrao jedan fenomenalan meč na gostovanju kod favorizovanog Milana i uspeo da izvuče bod sa San Sira, pošto je taj duel završen bez pogodaka.

Naš predlog

Sva je prilika da će nam ovaj duel u kom i jedna i druga ekipa ulaze bez prevelikog pritiska doneti veliki broj pogodaka, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.