Petak, 14/04 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
14/04Ros Kaunti vs AberdinDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
13/04/2023 23:51
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč škotskog šampionata, a ovog puta je izbor pao na duel između Ros Kauntija i Aberdina. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Ros Kaunti

Fudbaleri Ros Kauntija se nalaze u poprilično lošoj situaciji, pošto ova ekipa u ovom trenutku zauzima pretposlednje mesto na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na Dandi, koji se nalazi na poslednjem mestu.
Na poslednjih pet mečeva ova simpatična ekipa je ostvarila dva trijumfa i tri remija, a u prošlom kolu je Ros Kaunti ostvarioveoma važan trijumf na gostovanju kod Sent Džonsona, kada je bilo 0:2.
Inače, na domaćem terenu je do sada Ros Kaunti ostvario četiri trijumfa, tri remija i čak devet poraza.

Aberdin

Fudbaleri Aberdina igraju zaista fenomenalno u poslednje vreme, što će nam bez ikakve sumnje najbolje potvrditi podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na odličnom trećem mestu na tabeli uz čak 29 bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Rendžers, ali i dva boda viška u odnosu na četvrtoplasirani Harts.
Na poslednjih pet susreta ova ekipa je ostvarila isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je trećeplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Kilmarnoka.

Naš predlog

Ros Kaunti nema pravo na kiks, dok sa druge strane Aberdin igra fenomenalno u poslednje vreme, pa je možda i najrealnije da vidimo golove na obe strane zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.