Subota, 15/04 - Fudbal, Francuska, Liga 1
15/04Ren vs RemsDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
14/04/2023 11:18
U subotu je veoma bogata ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rena i Remsa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.
Ren

Fudbaleri Rena igraju promenljivo u poslednje vreme, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na petoplasirani Lil, i slobodno možemo konstatovati da će se Ren do kraja šampionata boriti za to peto mesto, koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u neko od evropskih takmičenja, konkretno u Ligu konferencije.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Liona, a taj meč je završen rezultatom 3:1.

Rems

Od kako je na klupu Remsa seo Vil Stil, ova ekipa pruža zaista neverovatne partije, što nam između ostalog najbolje pokazuje i plasman ovog tima na osmo mesto na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na šestoplasirani Ren, kod koga između ostalog ovaj tim i gostuje u ovom kolu.
U prošlom kolu su izabranici Vila Stila uz dosta muke remizirali na svom terenu protiv Bresta, i to nakon gola iz jedanaesterca u poslednjim trenucima susreta, koji je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Oba tima će dati sve od sebe da ovde zabeleže trijumf, pa je možda i najrealnije da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.