Subota, 15/04 - Fudbal, Italija, Serija A
15/04Napoli vs VeronaDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
14/04/2023 11:30
Serija A se polako ali sigurno bliži svom kraju, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Napolija i Verone. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Napoli

Fudbaleri Napolija se nalaze nadomak Skudeta, a za nekoliko kola će to biti i zvanično, pošto u ovom trenutku Napolitanci imaju ogromnu prednost u odnosu na svoje najbliže rivale.
U prošlom kolu Serije A ova ekipa je slavila na veoma teškom gostovanju kod Lećea, kada je bilo 1:2.
Nažalost, u prvom četvrtfinalnom susretu Lige šampiona, tim iz Napulja je poražen na gostovanju kod Milana, a taj meč na San Siru je završen rezultatom 1:0.

Verona

Kako sada stvari stoje fudbalerima Verone predstoji žestoka borba za opstanak, pošto se u ovom trenutku tim iz grada ljubavi nalazi na osamnaestom mestu na tabeli Serije A, uz četiri boda manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je tim sa Bentegodija konačno odigrao jedan poprilično dobar meč i slavio na svom terenu protiv Sasuola, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Inače, veoma je zanimljivo da je Verona jedini tim u Seriji A koji ne zna za trijumf na strani.

Naš predlog

Vrlo verovatno će Lučano Spaleti izaći sa nešto izmenjenim sastavom za ovaj duel, kako bi sačuvao svoje najvažnije fudbalere za predstojeći revanš protiv Milana, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom x2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.