Nedelja, 16/04 - Fudbal, Francuska, Liga 1
16/04Monako vs Lorijen1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
14/04/2023 13:54
U nedelju nas očekuje dosta zanimljivih susreta a jedan od njih se igra u kneževini gde će Monako ugostiti Lorijen. Susret između ova dva tima je zakazan za 17:05h.
Monako

Fudbaleri Monaka pružaju promenljive partije ove sezone, a veliko je pitanje da li će to sve na kraju biti dovoljno za treću poziciju na tabeli, koja kao što je opšte poznato donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
U prošlom kolu je tim iz kneževine odigrao dobar meč na gostovanju kod Nanta, a taj duel je završen rezultatom 2:2, iako su gosti na pauzu otišli sa dva gola prednosti, a na kraju su još i dobro prošli pošto je Nantu u poslednjim trenucima susreta nakon intervencije VAR-a poništen pogodak.

Lorijen

Što se tiče Lorijena, ova ekipa trenutno zauzima desetu poziciju, što je svakako nešto što i te kako može da zadovolji sve navijače ovog kluba.
Do sada je Lorijen odigrao trideset mečeva i ostvario dvanaest trijumfa, devet remija i isto toliko poraza.
U prošlom kolu je desetoplasirani tim na tabeli odigrao jedan dosta dobar meč na svom terenu i uspeo da remizira protiv favorizovanog Marseja, a taj susret je završen bez pogodaka, čime je završena sjajna serija Marseja na strani.

Naš predlog

Ukoliko želi u Ligu šampiona, Monako mora da pobeđuje na ovakvim mečevima protiv ekipa koje nisu u gornjem delu tabele, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.