Nedelja, 16/04 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
16/04Union Berlin vs Bohum1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
14/04/2023 14:01
Nemačka Bundesliga odavno nije bila ovako zanimljiva, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Union Berlina i Bohuma. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Union Berlin

Fudbaleri Union Berlina pružaju blistave partije ove sezone, a svakako da je najbolji podatak za to i trenutno treće mesto na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu je klub iz prestonice Nemačke odigrao jedan ne baš najbolji meč na gostovanju kod Dortmunda, koji je na kraju na svom terenu potpuno zasluženo slavio rezultatom 2:1.
Na domaćem terenu je do sada ovaj tim ostvario devet trijumfa i četiri remija, bez poraza.

Bohum

Evidentno je da Bohumu predstoji grčevita borba za opstanak do poslednjeg kola Bundeslige, pošto se u ovom trenutku Takuma Asano i drugari nalaze na petnaestom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je Bohum na svom terenu u jednom zaista sjajnom susretu nažalost izgzbio od Štutgarta, a taj meč je završen rezultatom 2:3.
Na gostovanjima je do sada ova ekipa ostvarila dva trijumfa, jedan remi i čak jedanaest poraza.

Naš predlog

Union Berlin igra gotovo bez greške na domaćem terenu, zbog čega vam najviše i preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.