Nedelja, 16/04 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
16/04Verder Bremen vs FrajburgDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
15/04/2023 10:22
Gosti su blizu istorijskog plasmana u Ligu šampiona. Gostovanje na Vezeru može biti veoma teško. Utakmica nemačke Bundelsige igra se u nedelju u 15.30.
Verder

Navijači tima sa Vezera su sigurno zadovoljni dosadašnjim učinkom svojih ljubimaca, pogotovo zbog činjenice da se Verder prošlog proleća vratio u elitu nakon samo jedne sezone u Cvajti. Pre ispadanja Verder je bio nemački rekorder po broju odigranih utakmica u Bundesligi, ali je to sada Bajern. Nemoguće je da Verder ponovo pretekne Bavarce, jer bi za to bilo neophodno da Bajern odigra bar jednu sezonu u nižem rangu. Verder je bez pobede u pet prethodnih kola, a bolje partije pružao je na strani i po bod je donosio iz Menhengladbaha i Majnca, na oba meča rezultat je bio 2:2. U Bremenu su izgubili već četiri puta ovog proleća, a dve utakmice su rešili u svoju korist. Pred ovo kolo zauzimali su 11. mesto sa 32 osvojena boda.

Frajburg

Ne samo da su dugio bili među četiri najbolja nemačka i tima, i da se bore za svoj prvi plasman u Ligu šampiona, fudbaleri Frajburga plasirali su se u polufinale DFB kupa i to tako što su u četvrtfinalu pobedili Bajern u Minhenu. Imali su zapažen nastup i u Ligi Evrope, stigli su do nokaut faze ali je tamo Juventus bio prevelika prepreka. Dve prethodne utakmice Frajburg je igrao protiv istog rivala, najbolje nemačke ekipe i desetostrukog uzastopnog šampiona Bajerna, ali nije uspeo da u Bundesligi ponovi uspeh iz kupa. U prošlom kolu Bajern je pobedio u Frajburgu 1:0 i malo pokvario planove ovoj ekipi kada je osvajanje jednog od prva četiri mesta u pitanju. Lajpcig je prestigao Frajburg, ali će se do samog kraja Union, Lajpcig i Frajburg boriti za dve upražnjene pozicije kada su enmački predstavnici u evropskoj eliti u pitanju.

Predlog

Verder je tim koji je prosuo mnogo bodova na svom terenu. Bilo je tako i u jesenjem delu prvenstva, a posebno je izraženo posle prvenstvene pauze. Čak četiri poraza u šest mečeva je previše, i samo zahvaljujući dobrim rezultatima u gostima uspevaju da se drže u zlatnoj sredini. Što se tiče gostovanja Frajburga u Bremenu naš predlog je igra gol-gol sa koeficijentom 1.69 u kladionici CircusBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.