Ponedeljak, 17/04 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
17/04Viktoria Köln vs MSV DuizburgUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
16/04/2023 11:23
U poslednjoj utakmici 32. kola nemačke treće lige u Kelnu Viktorija dočekuje Duizbirg. Komšijski duel igra se u ponedeljak u 19 časova.
Viktorija Keln

Domaći tim u finiš sezone ulazi bez mnogo briga. Nalaze se u sredini tabele u trećoj ligi i ne mogu da se bore za plasman u Cvajtu, ali ni da dođu u situaciju da se bore za opstanak. Viktorija je u prošlom kolu pokazala zube i lideru Elversbergu, poražena je na tom gostovanju sa 3:2, ali je ostavila odličan utisak. Pre tog poraza tim iz Kelna je imao tri uzastopne pobede, savladali su redom Mepen, Oldenburg i Ferl, a svaki od tih mečeva je obilovao golovima. U poslednje vreme bolje igraju na svom terenu, ali su tokom sezone podjednako dobro igrali i na strani i kući. Kao domaćini osvojili su 24 boda dok su doneli 22 sa gostovanja, a ćak imaju bolju gol razliku u utakmicima u kojima su bili gosti, a dali su i više golova 26 prema 22 na svom terenu.

Diuzburg

Nekadašnji drugoligaš, ali dosta ranije i član Bundeslige, nikako da se se iskobelja iz trećeg ranga takmičenja. Ni ove sezone Duizburg neće otići u viši rang, a postoji bojazan da u finišu dođu u opasnu situaciju. Bez pobede su u poslednjih pet kola, uzeli su samo tri boda u tom intervalu, a poslednji trijumf ostavrili su još početkom marta kada su slavili u Oldenburgu. U prošlom kolu Duizburg je doživeo pravu katastrofu na svom terenu u meču sa drugim timom Borusije iz Dortmunda. Mladi tim Milionera slavio je u Duizburgu sa čak 5:0 i pokazao da se \'\'plavo-bele\'\' Zebre nalaze u lošoj formi. Sada je Duizburg na 14. mestu i ima pet bodova više od prvog tima ispod crte.

Predlog

Domaćin je u mnogo boljoj formi i samim tim je favorit u meču sa Duizburgom. Međutim, motiv je svakako na strani gostiju koji u Keln ne dolađe sa belom zastavom i svaki bod im je važan u borbi da sačuvaju status drugoligaša. U prvom delu sezone, na meču odigranom u Duizburgu, rezultat je bio 1:1. Treba reći da se radi o okršaju timova iz komšijskih gradova, pa će i na tribinama biti zanimljivo. Očekujemo golove, a smatramo da će ih biti najmanje tri. Za 3+ koeficijent iznosi 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.