Ponedeljak, 17/04 - Fudbal, Španija, Segunda
17/04Levante vs Mirandés1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
17/04/2023 02:47
Španska Segunda se bliži kraju regularnog dela prvenstva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Levantea i Mirandesa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Levante

Fudbaleri Levantea za primarni cilj imaju povratak u društvu najboljih, što svakako neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se klub iz Valensije nalazi na petom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na drugoplasiranu Granadu, što znači da će se ovaj tim eventualnim trijumfom na ovom meču protiv Mirandesa izjednačiti na tabeli sa drugoplasiranim timom, a poznato je da to drugo mesto na kraju šampionata donosi plasman u La Ligu.
U prošlom kolu je dojučerašnji prvoligaš remizirao na gostovanju kod Eibara, kada je bilo 1:1.

Mirandes

Svakako da će primarni cilj Mirandesa biti opstanak u društvu najboljih a kako sada stvari stoje utisak da je bi ova ekipa i mogla da dođe do tog svog cilja, pošto se u ovom trenutku Mirandes nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz čak šest bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa igra poprilično promenljivo, a u tom periodu je Mirandes ostvario jedan trijumf, uz dva remija i dva poraza.
U prošlom kolu je sedamnaestoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod Kartagine, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Ukoliko želi da dođe do plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala Levante prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima a mišljenja smo da će se to i dogoditi pa vam savetujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.