Utorak, 18/04 - Fudbal, Engleska, Liga 2
18/04Carlisle United vs Stockport County1X2tip: X
7 / 10 Ulog
17/04/2023 14:58
U derbi meču engleske LIge 2 sastaju se Karlajl Junajted i Stokport Kaunti. Meč je na programu u utorak u 20.45.
Karlajl

Posle ove utakmice ostala su da se odigraju još po četiri meča za oba rivala i onda sledi plej-of. Naravno, i Karlajl i Stokport imaju lepu šansu da se domognu makar treće pozicije i tako na direktan način uđu u Ligu 1. Karlajl je trenutno peti sa dva boda manje od trećeplasiranog Stivinedža, ali ojav klub ima jednu utamicu manje odigranu. Mogao je Karlajl da bude u mnogo boljoj poziciji pred sam finiš sezone, ali su fudbaleri ovog kluba u dva prethodna meča igrali bez golova, prvo sa Volcsolom u gostima a onda i Nortemptonom na domećem terenu. Kada se tome doda podatak da su u poslednjih sedam prvenstvenih mečeva pobedili smao jednom, čak četiri puta remizirali i dva puta izgubili, jasno je zašto su van zone plasmana u viši rang.

Stokport

I gosti se nadaju da mogu makar do trećeg mesta i direktnog ulaska u Ligu 1. Oni su, kao i Karlajl, sakupili 71 bod iz 42 utakmice, i zaostaju dva boda za trećeplasiranim Stivenidžom. Nije daleko ni drugoplasirana ekipa Nortemptona koja je sakupila tri boda više. Jedino je na vrhu siguran Lejton Orijent, za koga slobodno mođemo reći da je novi trećeligaš. Stokport je u sjajnoj formi, bez poraza su njegovi fudbaleri na devet poslednjih utakmica, ali su čak pet puta remizitali u tom intervalu. Poslednji neuspeh Stokport je doživeo još 25. febraura ana gostovanju kod Berioua, a tom porazu je prethodnio niz od pet uzastopnih pobeda.

Predlog

Malo golova pada na utakmicama Karlajla, to pasionirani kladioci koji prate engleske niže lige sigurno znaju. Na prethodnih osam utakmica u kojima je Karlajl bio jedan od rivala, ukupuno su pala četiri gola, dakle, na svakoj drugoj utakmici po jedan. Ni kod Stokporta situacija nije mnogo drugačija, pa je jasno da ne treba očekivati mnogo pogodaka u ovom važnom meču. Nama se čini da ih mođda i ne bude, pa je naš predlog nerešen rezultat u duelu Karlajla i Stokporta. Za x se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 2.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.