Sreda, 19/04 - Fudbal, Kipar, 1st Division
19/04Anorthosis vs KarmiotissaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
17/04/2023 17:27
Kiparski šampionat se bliži kraju. Mnogo je zanimljivije u plje-ofu nego u plej-autu, a ovo je utakmica doigravanja za opstanak. Anortozis dočekuje Karmiotisu u sredu u 18 časova.
Anortozis

Malo ko je mogao da pretpostavi da se Anortozis neće naći u plej-ofu ove sezone. Radi se o timu koji je prethodnu sezonu završio na petom mestu,a u isto vreme igrao je i u polufinalu kupa. Ove je sve drugačije bilo, nisu bili među šest najboljih posle regularnog dela sezone, samim tim su ostali bez šanse da igraju Evropu naredne jeseni, ali su bar imali miran završetak prvenstva jer im opstanak nijednog trenutka nije bio ugrožen. Trebutno su drugi u plej-autu, tačnije zauzimaju 8. mesto ako se gleda ukupno i ne verujemo da će u naredna tri kola, koliko je preostalo, da pokvare ovaj plasman. U prethodnom kolu su izgubili, prvi put u doigravanja, ali i dalje imaju četiri boda više od prvog tima ispod njih. Posle dual sa Karmiotisom ostali su im još okršaji sa Paralimnijem i Doksom, oba puta na strani.

Karmiotisa

Gosti još nisu obezbedili opstanak pošto iz lige ispadaju čak tri ekipe. Ipak, nalaze se u odličnoj poziciji, imaju čak devet bodova više od Paralimnija, prvog tima ispd crte i jedini način da završe ispod njih je da izgube sva tri preostala duela, a da Paralimni dobije sva tri, uključujući i međusobni u poslednjem kolu i to sa dva gola razlike. Karmiotisa bi mogla osvajanjem boda na gotovanju kod Anortozisa da reši sve svoje brige, ali to mogu učiniti i u narednom kolu kada igraju na svom terenu. S obzirom da je Karmiotisa prošle sezone igrala u drugoj ligi, opstanak u eliti bio bi veliki uspeh za ovaj tim. Posle tri poraza na startu plej-auta u prošlom kolu su uspeli da pobede favorizovali AEL iz Limasola i tako naprave ogroman korak ka ispunjenju cilja.

Predlog

Anortozis je znatno kvalitetniji tim, ali je motiv u ovom meču na strani gostiju. Što se domaćina tiče oni igraju bez kočnica, što se vidi po broju golova na njihovim mečevima. Sa Nea Salamisom su igrali 4:4, a u prošlom kolu su sa 3:2 poraženi. U regularnom delu sezone Anortozis je slavio kod Karmiotise 2:0, ali je Karmiotisa uzvratila u Larnaki sa 3:0. Zato igramo na golove i sada, a za 3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.