Sreda, 19/04 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
19/04São Paulo RS vs Academia Puerto CabelloUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
17/04/2023 18:41
U noći između utorka i srede su na programu mečevi drugog kola Kopa Sudamerikane, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Sao Paula i Puerto Kabelja. Početak duela između brazilskog i venecuelanskog predstavnika je zakazan za 02:30h.
Sao Paulo

Fudbaleri Sao Paula imaju velike ambicije u ovogodišnjem izdanju Kopa Sudamerikane, a u prvom kolu je ova ekipa bez većih problema slavila na gostovanju kod Tigrea, pošto je taj duel završen rezultatom 0:2.
Upravo Tigre i jeste najveći rival brazilskom predstavniku za plasman u nokaut fazu, tako da je nekadašnji šampion Brazila prebrinuo najteže gostovanje u grupnoj fazi.
U prvom kolu prvenstva Sao Paulo je poražen na gostovanju kod Botafoga, kada je bilo 2:1.

Puerto Kabeljo

Fudbaleri Puerto Kabelja igraju fantastično u šampionatu Venecuele a najbolji pokazatelj za to je što se ova ekipa trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Tačiru, pa je utisak da je naslov prvaka skoro pa izvestan.
Što se tiče Kopa Sudamerikane, u prvom kolu drugog po kvalitetu takmičenja u Južnoj Amerii, Puerto Kabeljo je očekivano poražen na svom terenu od kolumbijske Tolime, a taj susret je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Svakako da je Sao Paulo veliki favorit na ovom duelu, i utisak je da će nam ovaj meč doneti i dosta pogodaka, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.