Sreda, 19/04 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
19/04Boka Juniors vs Deportivo Pereira1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
17/04/2023 18:47
U noći između utorka i srede su na programu mečevi drugog kola Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Boke Juniors i Pereire. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:00h.
Boka Juniors

Fudbaleri Boke Juniors pružaju katastrofalne partije u argentinskom šampionatu, a bez ikakve sumnje je najbolji pokazatelj za to i što tim sa Bombonjere na tri poslednja meča odigrana na svom terenu ima isto toliko poraza.
U prošlom kolu argentinskog šampionata, aktuelni šampion ove zemlje je poražen na svom stadionu od Estudijantesa, kada je bilo 0:1.
Što se tiče Kopa Libertadores, u prvom kolu je Boka samo remizirala na gostovanju kod Monagasa.

Pereira

Što se tiče Pereire, kolumbijski predstavnik će pokušati da dođe do plasmana u nokaut fazu, što svakako neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se Pereira nalazi na deobi prvog mesta u grupi, i to uz isto broj bodova kao i čileanski Kolo Kolo, a upravo ova dva tima su u prvom kolu podelili bodove, pošto je taj susret u Kolumbiji završen rezultatom 1:1.
Kada je u pitanju kolumbijsko prvenstvo, u ovom trenutku se Pereira nalazi tek na dvanaestom mestu na tabeli.

Naš predlog

Mišljenja smo da bi bilo zaista previše kada Boka Juniors ne bi pobedila ni na ovom susretu pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.