Četvrtak, 20/04 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
20/04Flamengo vs ÑublenseUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
18/04/2023 13:44
Noć između srede i četvrtka nam donosi pregršt veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Flamenga i Nublensea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Flamengo

Fudbaleri Flamenga su nedavno izgubili u velikom finalu šampionata Karioka od Fluminensea, i to sa ukupnim rezultatom 4:1, pa je sigurno da ova sezona nije na najbolji mogući način počela za tim sa Marakane.
Ipak, poznato je da je ovaj klub prošle sezone došao do trofeja u Kopa Libertadores, i sigurno je da će i ovog puta brazilski klub imati najviše moguće ciljeve.
U prvom kolu ovog takmičenja Flamengo je izgubio na gostovanju kod Aukasa, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Nublense

Što se tiče Nublensea, čileanski predstavnik će za primarni cilj imati plasman u doigravanje, a nakon jednog odigranog kola ova ekipa se nalazi na poslednjem mestu na tabeli, i to pošto je u prvom kolu Nublense na svom terenu poražen od argentinskog Rasinga, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Što se tiče čileanskog šampionata, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na katastrofalnom dvanaestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je Nublense na svom terenu poražen od Kokuimba, kada je bilo 1:3.

Naš predlog

Mišljenja smo da se pobeda Flamenga na ovom susretu ne bi smela nijedne sekunde dovesti u pitanje, a vrlo je moguće da nam ovaj susret na Marakani donese i dosta pogodaka, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.