Četvrtak, 20/04 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
20/04Defensa i Hustisija vs America-MG1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/04/2023 13:54
U noći između srede i četvrtka nas očekuju i mečevi drugog kola Kopa Sudamerikane, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Defense i Amerike Mineira. Početak susreta je zakazan za 02:00h.
Defensa

Fudbaleri Defense pružaju jako loše partije u poslednje vreme, a to se najbolje videlo i u prvom kolu Kopa Sudamerikane, koju je ne tako davno ova ekipa i osvojila.
Naime, argentinski predstavnik je u prvom kolu doživeo neočekivani poraz na gostovanju kod Miljonariosa, a taj susret je završen rezultatom 3:0.
Što se tiče prvenstva, trenutno se Defensa i Hustisija nalazi na petom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je na domaćem terenu savladan Instituto rezultatom 1:0.

Amerika Mineiro

Svakako da je veliki uspeh za Ameriku i sam ulazak u Kopa Sudamerikanu, što znači da je ova ekipa igrala na veoma visokom nivou prošle sezone.
Primarni cilj će biti plasman u nokaut fazu, ali će sasvim sigurno to biti izuzetno težak zadatak.
U prvom kolu je brazilski predstavnik bez većih problema na svom terenu savladao Penjarol, a taj meč je završen rezultatom 4:1.
U prvenstvu je ova ekipa u prvom kolu ubedljivo poražena od Fluminensea, kada je bilo 0:3.

Naš predlog

Defensa nema pravo na kiks nakon katastrofe u prvom kolu kod Miljonariosa, a na sve to je poznato da Amerika Mineiro ne igra toliko dobro na strani kao što je to slučaj na domaćem terenu, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.