Četvrtak, 20/04 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
20/04Nica vs Bazel1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/04/2023 08:05
U četvrtak su na programu revanš mečevi četvrtfinala Lige konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Nice i Bazela. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Nica

Fudbaleri Nice imaju ogromne ambicije u ovogodišnjem izdanju Lige konferencija, i tim sa Azurne obale će uraditi sve da dođe do trofeja u trećem po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju.
U prvom četvrtfinalnom susretu, Nica je remizirala na gostovanju kod Bazela, a taj meč je završen rezultatom 2:2.
Nažalost, u međuvremenu je klub sa Azurne obale izgubio u prvenstvu na gostovanju kod Bresta, a taj duel je završen rezultatom 1:0, što je u ovom trenutku dovoljno za deveto mesto na tabeli.

Bazel

Svakako da je veliki uspeh za Bazel četvrtfinale ovogodišnjeg izdanja Lige konferencija, pošto ova ekipa dugo nije bila prisutna u završnicama evropskih takmičenja.
U prvom meču je švajcarski predstavnik kao što smo već napomenuli na svom terenu remizirao protiv daleko kvalitetnije ekipe Nice, a taj susret je završen rezultatom 2:2.
Što se tiče švajcarskog šampionata, u prošlom kolu je Bazel u velikom derbiju remizirao protiv Jang Bojsa, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Nica u ovom revanšu pozakati da je trenutno bolja ekipa od Bazela, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.