Petak, 21/04 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
21/04San Lorenco vs FortalezaUkupno kornera - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
19/04/2023 08:13
U noći između četvrtka i petka su na programu poslednji mečevi drugog kola Kopa Sudamerikane, a za vas smo ovog puta analizirali duel između San Lorenca i Fortaleze. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 00:00h.
San Lorenco

Fudbaleri San Lorenca imaju velike ambicije u ovogodišnjem izdanju Kopa Sudamerikane, a to se verovatno najbolje videlo i u prvom kolu u kom je ova ekipa slavila na gostovanju kod Estudijantesa, i to sa minimalnim rezultatom.
Što se tiče argentinskog prvenstva, u ovom trenutku se San Lorenco nalazi na odličnom drugom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu River Plejt.
U prošlom kolu je ovaj tim remizirao na gostovanju kod Taljeresa, kada nije bilo pogodaka.

Fortaleza

Fortaleza je i prošle sezone pružala poprilično dobre partije u brazilskoj Seriji A, pa je ova ekipa nagrađena plasmanom u Kopa Sudamerikanu.
U prvom kolu je ova simpatična ekipa odigrala jedan fantastičan meč na svom stadionu protiv Palestina i bez većih problema slavila rezultatom 4:0.
Inače, za vikend je počelo i brazilsko prvenstvo, a u prvom kolu je Fortaleza remizirala na svom terenu protiv nimalo naivne ekipe Internasionala, a taj susret je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

U pitanju su dve ekipe podjednakog kvaliteta, i sigurno je da će i jedni i drugi dati sve od sebe da pobede na ovom susretu, što nam potencijalno može doneti i dosta pogodaka, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.