Petak, 21/04 - Fudbal, Italija, Serija A
21/04Verona vs Bolonja1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/04/2023 08:54
Italijanska Serija A se polako ali sigurno bliži svom završetku, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Verone i Bolonje. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Verona

Sigurno je da fudbalerima Verone predstoji velika borba za opstanak do poslednjeg kola, a u ovom trenutku se tim sa Bentegodija nalazi na osamnaestom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na Speciju, koja se nalazi poziciju iznad, a koja ujedno i garantuje opstanak u društvu najboljih.
U prošlom kolu su Darko Lazović i drugari remizirali na gostovanju kod Napolija, a taj susret je završen bez pogodaka, uz konstataciju da su gostim imali nestvarnu priliku u poslednjim trenucima susreta.

Bolonja

Malo ko se nadao da će fudbaleri Bolonje pružati ovako dobre partije u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, a najbolji pokazatelj za to je što se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na odličnom osmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i sedmoplasirani Juventus.
Najzaslužniji za preporod Bolonje je bez ikakve sumnje Tijago Mota, koji radi zaista sjajan posao u svom novom klubu.
Inače, u prošlom kolu je osmoplasirani tim na tabeli remizirao na svom stadionu protiv Milana, a taj susret je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Iako Bolonja igra zaista fantastično u poslednje vreme, treba istaći da su domaćinu bodovi sa ovog meča preko potrebni i mišljenja smo da će Verona do njih i doći, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.