Petak, 21/04 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
21/04Warta Poznań vs Legia Warszawa1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
19/04/2023 09:02
Poljsko fudbalsko prvenstvo odavno nije bilo ovako interesantno, a ovog puta smo za vas analizirali meč između Varte i Legije. Početak ovog susreta je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Varta

Svakako da svi navijači Varte imaju zaista dosta razloga za zadovoljstvo, pošto se u ovom trenutku njihova omiljena ekipa nalazi na visokom petom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Pogon.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa slavila na svom terenu protiv Šljonska kada je bilo 3:1, čime je Varta pobegla šestoplairanom Pjastu koji igra na vrhunskom nivou u poslednje vreme, na dva boda viška.
Inače, pre tog trijumfa nad Šljonskom, Varta je izgubila u gostima kod trećeplasiranog Leha.

Legija

Legija igra daleko bolje nego prošle sezone, što ruku na srce nije bilo nimalo teško, s obzirom da je tim iz Varšave imao jednu od svojih najgorih sezona u poslednjih tridesetak godina, a u ovom trenutku se jedan od najtrofejnijih poljskih klubova nalazi na drugom mestu na tabeli uz osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Rakov.
U jednom trenutku je Legija ozbiljno prišla lideru na tabeli, međutim, u poslednja dva kola je tim iz Varšave vezao dva remija, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu kada je ovaj tim odigrao nerešeno na svom terenu protiv Leha, a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Ukoliko želi da i dalje ostane u trci za titulom šampiona Poljske, Legija prosto mora da slavi na ovom gostovanju kod Varte, koja svoje domaće mečeve igra na neutralnom terenu, a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.