Petak, 21/04 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
21/04Darmštat 98 vs Karlsruher SC1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
19/04/2023 23:24
Domaćin čvrsto gazi ka plasmanu u Bundesligu. Meč sa odličnom ekipom Karlsruea igra se u petak u 18.30.
Darmštat

Poraz u Dizeldorfu od Fortune sigurno da nije prijao fudbalerima Darmštata ali je i dalje sve pod kontrolom. Ekipa iz gradića pored Frankfurta čvrsto drži prvu poziciju i ima četiri boda više od drugoplasiranog Hajdenhajma. Pošto u elitu direktno idu dve prvoplasirane ekipe, za njih je mnogo bitnije da na pristojnoj udaljenosti drže onog ko je treći, a to je u ovom momentu čuveni Hamburger. Ekipa iz najveće nemačke luke zaostaje pet bodova za Darmštatom a do kraja sezone ostala su još šest kola. Dakle, ništa još nije gotovo, tek sada se vidi koliko bi trijumf u Dizeldorfu značio za Darmštat, ali isto tako je bitna i pobeda protiv, ovog proleća, sjajnog Karlsruea.

Karlsrue

Nekada je ovaj tim blistao i u evropskim kupovima, sećaju se stariji poznavaoci njihovog megdana sa španskom Valensijom u kojoj je tada igrao Predrag Mijatović i sedam golova u mrež Slepih miševa. Odavno već Karlsrue tavori u Cvjati, ali je ove sezone ipak napravljen neki iskorak. Igrali su odlično od nastavka prvenstva, u jednom momentu su vezali pet uzastopnih pobeda i podgrejali nadu navijača da se mogu uključiti u borbu bar za treće mesto i baraž. Međutim, tada je usldio hladan tuš u Hajdenhajmu i poraz od 5:2 koji je sve te nade ugasio. Posle tog poraza su opet vezali tri utakmice bez neuspeha, ali sa dva remija i pobedom nad Arminijom u prethodnom kolu. Sada je Karlsrue na 9. mestu i u preostalom delu sezone igraće za što bolji plasman.

Predlog

Umeo je Karlsrue ovog proleća da zablista, pa su Hamburger dobili sa 4:2. Sada im je motiv smanjen, sigurno će želeti da pokvare planove Darmštata, ali sumnjamo da će im to biti neophodno. Domaćin ne sme da razmišlja ni o čemu drugom osim o pobedi, a i jesenas je Darmštat slavio u Karlsrueu. Naš predlog je jedinica sa koeficijentom 1.88 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.