Petak, 21/04 - Fudbal, Italija, Serija B
21/04Reggina vs Breša1X2tip: X
7 / 10 Ulog
19/04/2023 23:39
Važan meč igra se u Ređini na startu 34. kola italijanske Serije B. Utakmica je zakazana za petak u 20.30.
Ređina

Ekipa iz Kalabrije nalazi se na granici plasman u doigravanje i to je njihov legitiman cilj u finišu sezone. Amaratni su imali turbulentu sezonu, počeli su dobro, onda upali u krizu ali su sada stabilizovali formu. U prethodna tri kola su bez poraza, osvojili su sedam bodova što je odličan učinak ako se zna da su pre toga imali četiri vezana neuspeha. Nakon pobeda protiv Peruđe u gostima i Venecije na svom terenu, usledio je remi sa Beneventom u prošlom kolu. Time su rivala doveli na prag ispadanja u Seriju C. Mogli bi to da urade i sa Brešom, ukoliko je pobede, s obzirom da je do kraja regularnog dela prvenstva ostalo da se odigra još samo pet kola. Rešina ne može do drugog mesta i direktnog ulaska u elitu, ali će teško i do četvrtog i sva je prilika da će u plej-ofu, ako se plasira u njega, krenuti od prvog kruga.

Breša

Velike muke ima tim ig drugog po veličini grada u Lombardiji. Breša je u zoni ispadanja, a na početku sezone se spekulisalo o njihovom povratku u Seriju A. Od toga nema ništa, jasno je odavno, a veliko pitanje je hoće li uspeti da ulove opstanak u poslednjih pet kola. Sada su na pretposlednjem 19. mestu, iza njih je jedino Benevento, a baraž za opstanak, tačnije 17. pozicija, trenutno im je daleka dva boda. Mislimo da bi u Breši bili prezadovoljni da makar budu 17. i opstaka izbore kroz naporni baraž pošto su od 15. mesta koje donosi spas daleko pet bodova. U prošlom kolu Breša je protiv direktnog konkuretna SPAL-a u Ferari igrala 2:2, a pre toga su minimalnom razlikom pobedili Trenanu. Možda je to naznaka bolje forme, samo da ona nije stigla prekasno za tim iu Lombardije.

Predlog

U prvom delu sezone u Breši je Ređina lako slavila sa 2:0, ali je zato Breša dobila prethodna tri duela protiv njih. Sada su bodovi preko potrebni i jednima i frugima, Breši nešto više, pa treba očekivati tvrd meč sa malo golova. Možda ih uopšte i ne bude, a nama se čini da bi remi bio nekako najrealniji rezultat. Zato i predlažemo x sa koeficijentom koji u kladionici CircusBet iznosi 3.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.